4 april 2021: 4

Redelijke dag. Veel sport op tv, dat scheelt altijd. Morgen weer met Joppe wandelen en de rest van de week ook. Daarnaast de vraag of we eind april, begin mei 10 dagen op hem willen passen. Hij komt dan hier in huis. Ik vind niks fijner als Joppe die hier ruim een week komt logeren. Wat een genot. Ik kijk er nu al naar uit!

Voor nu nog even rustig aan. Gisteren was beter, maar ik ben bekend met de lichte terugval die volgt. Morgen weer een dag en die begint vroeg en goed; om 9:00 uur ben ik met Joppe in het bos. Heerlijk! Dat was precies het zetje wat ik nodig had.

Geplaatst door

Marion, 43 jaar, woont in Wageningen. Leeft met angst en depressie, maar maakt er iedere dag weer het beste van!

3 reacties op ‘4 april 2021: 4

  1. Lieve Marion, ben je net gaan volgen op Twitter. Heb een dochter van 25 jaar met zelfde diagnoses. Vermijdende persoonlijkheidsstoornis, angststoornis en chronische depressie. Ik weet hoe zwaar het is. Ben heel benieuwd hoe je je leven leidt. Zal je blog lezen. Liefs Kathinka

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s