8 april 2021: 7

Een 7. Uit de gevarenzone. Wat was het zwaar. Extreem zwaar deze keer. 6 dagen geleden schreef ik nog op Instagram: “Het leven is een nare verplichting op dit moment.” Ik wilde niet meer. Ik hoefde niet meer. Als er die dag op het journaal was vertelt dat er een grote meteoriet recht op de aarde afkwam en dat we binnen 24 uur met z’n allen weggevaagd zouden worden, dan had ik, eerlijk is eerlijk, een grote fles champagne gekocht en geproost op het einde der tijden.

Het is een andere wereld. Een 2 of een 7. Een wereld van verschil wat je zelf niet in de hand hebt. Ik leer ermee leven. Door eigen ervaring. Ik weet hoe zwart het donker is, maar ik weet ook hoe intens de liefde voor anderen een week later weer zal zegevieren. En daarom hou ik vol. Iedere keer weer.

Liefs, Marion

Geplaatst door

Marion, 43 jaar, woont in Wageningen. Leeft met angst en depressie, maar maakt er iedere dag weer het beste van!

2 reacties op ‘8 april 2021: 7

  1. Ongelooflijk blij dit te mogen lezen. Je hebt dit toch maar meer eens overwonnen, ook daar mag je een glaasje op drinken met je geliefde.
    Ik schreef in die periode dat er iets in de lucht hing. Leek ook zo, want MS heeft me negen à tien dagen op rij in de greep gehad, zo erg dat die meteoriet ook op Brugge mocht terechtkomen.
    Nu volop genieten van het beter gevoel !!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s