30 mei 2021: 5

Nu ik een slechtere dag heb merk ik dat ik de behoefte heb om terug te kijken. Hoe lang is het geleden? Ga ik gestaag naar beneden? Is het een enkele dag? Zit er regelmaat in? Het depressie dagboek geeft me houvast. Dat merk ik iedere keer weer, maar ik voel me zo’n zeikerd als ik iedere keer over mijn depressie schrijf. Daarnaast, als ik in een goede periode zit, denk ik dat ik het niet meer nodig heb en verwijder ik de boel weer. Nou ja, jullie weten ondertussen hoe het werkt bij mij. Geluk is dat ik de dagboekfragmenten wel allemaal bewaard heb in de zogenaamde prullenbak. Ik kan voor mezelf dus nog even terugkijken.

Ik heb wel iets om naar uit te kijken. Vandaag is mijn favoriete evenement van het jaar: de Indy 500. Over een half uurtje begint de uitzending en een uur later begint de race. Ik ga ervan genieten.

Fijne avond allemaal. X

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s