5 juni 2021: 8

Het gaat geweldig. Onlangs dat ik niet met Joppe kan wandelen, vreselijk veel pijn heb en nu ook Peter uitgeschakeld is door een enorme ontsteking/abces in zijn kaak, voel ik positief. Gelukkig maar, want ik had dit anders denk ik niet aangekund. Het lukt me zonder veel moeite om de buurvrouw te vragen boodschappen voor ons te doen. Nou, dan zit ik nog net niet in een manie, want hulp vragen? Dat is echt het LAATSTE wat ik doe. En nu doe ik het gewoon.

Peter heeft heel veel pijn. Hij kan bijna niet meer praten en leeft op vla en aardappelpuree. Morgen kijken of hij het volhoudt. Maandag naar de tandarts. Wellicht is dat niet haalbaar en gaan we net als de vorige keer naar de spoedtandarts in het ziekenhuis.

Vanavond had ik van 18:00 tot 21:00 uur een cursus Lenormand kaarten lezen. Ge-wel-dig! Ik ben natuurlijk al helemaal in de ban van orakelkaarten en tarot, maar dit is ook wel heel erg tof hoor! Ik heb één Lenormand deck. Met poëzie. Dat maakt het extra leuk. Ik ga hier de komende tijd eens wat meer mee doen voor mensen die er open voor staan. Gewoon voor de fun. Ik heb tijdens de cursus ook een reading voor mezelf gedaan, met de vraag centraal of ik mijn Etsy Shop open moet houden of niet, en dat was een 100% positieve ja. Leuk als dat, voor nu, even op zo’n positieve manier de druk eraf haalt.

Ga ik nu even lekker ontspannen. Oh ja, voor de boekenlezers onder ons: C.J. Tudor! Ik heb net De Anderen en Brandende Meisjes gelezen. Wat een geweldige boeken! Misschien dat ik mijn boekentopic toch maar weer eens opstart hier. Wie weet…..

Fijne avond nog. X

4 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Lenormand kaarten, daar heb ik nog niet eerder van gehoord. Ik ga eens opzoeken wat het precies is!

  2. Levensjutter schreef:

    Beterschap voor Peter!

  3. Je bent een held, Marion, ik meen het. Je marineert bijna in een bad vol miserie, en toch zie je lichtpunten die een ander niet zou zien, zelfs niet met een dikke bril op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s