7 juni 2021: 8

Blij dat ik eind mei weer begonnen ben met het bijhouden van mijn Depressie Dagboek, want deze mooie cijfers had ik niet willen missen! Dat gaat weer een houvast zijn in de toekomst als het een periode slecht gaat.

Vandaag werd ik gebeld door de Bergman Kliniek. Zij gaan verder onderzoek doen naar mijn knie. Ik was even uit het veld geslagen omdat er meteen naar mijn BMI werd gevraagd, maar toen dat eenmaal gezakt was (ik zag de overgewichtkaart al bovenop de stapel liggen en verder onderzoek in de kast verdwijnen), kwam mijn positieve houding weer terug. Eerst maar eens kijken wat zij denken of vinden en als zij vermoeden dat het echt aan mijn overgewicht ligt (dat zal dan ongetwijfeld met de overbelasting van het drie keer per dag met Joppe wandelen samenhangen), dan kan ik een afspraak maken met een diëtist. Mocht dat vervolgens niet resulteren in gewichtsverlies, dan is er altijd de mogelijkheid nog om van antidepressiva te wisselen, iets wat ik dan toch serieus ga overwegen, want met deze pijn verder leven is geen optie. Mijn allerliefste buurvrouw gaat met me mee. Een half uur autorijden heen, afspraak en dan nog eens een half uur terugrijden is geen optie. Friemeltje blijft dan gezellig bij Peter. Het welbekende mes snijdt in dit geval aan vele kanten.

Zoals gewoonlijk; wordt vervolgd!

Fijne avond! X

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. yvoco schreef:

    Heel fijn om te lezen ondanks de pijn. ❤

  2. Levensjutter schreef:

    Hee, fijn om te lezen! Succes! XX

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s