8 juni 2021: 7

Vandaag een iets mindere dag, maar nog steeds prima te doen. Mentaal dan. Lichamelijk is het echt over. Twee ontstekingen erbij, dus nog meer pijn. Ik lig veel op bed, maar als ik twee uur achter elkaar slaap is het veel. De hele dag pijn hebben en ook nog eens op verschillende plekken is doodvermoeiend. Ik begin echt uitgeput te raken.

Ik heb mijn boekenblogs weer teruggeplaatst. Ik had deze destijds even verwijderd, omdat de titel van de blogs dwars door de titel van de boeken heen ging en dat zag er echt niet uit. Ik heb nu één vaste afbeelding voor bij de boekrecensies. Lekker makkelijk en overzichtelijk. Ik moest er alleen even tijd en zin in hebben om dat allemaal aan te passen. Ik hoop niet dat jullie voor iedere herplaatsing een mail hebben ontvangen. Zowel, dan staat je inbox vol met berichten van mij. Zijn, op deze na, allemaal oude blogs. Lekker weggooien dus.

Ik hou het maar een beetje kort vandaag. Ik ben vreselijk, vreselijk, vreselijk moe. Gooi straks wat groenten en een paar eieren in de pan en dan vind ik het best voor vandaag.

Ik wens jullie een fijne avond. X

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Rob Alberts schreef:

    Kop op!

    Bemoedigende groet,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s