Alleen – Barbara De Smedt

Julie Meskens heeft het moeilijk met de plotse dood van haar moeder. Ze stort zich op haar studie Diergeneeskunde en rijgt ondertussen de onenightstands aan elkaar. Wanneer ze ongepland zwanger blijkt te zijn, zet dit een reeks vreemde gebeurtenissen in gang. En dan verdwijnt ze op een hete zomerdag uit haar appartement. De politie staat voor een raadsel. Wie kan hier achter zitten? Heeft de vader van de baby Julie vermoord? Is ze weggelopen? Werd ze ontvoerd? Alleen Julie weet wat er aan de hand is. Ze beseft dat ze zal sterven zodra haar baby wordt geboren en vecht niet alleen voor haar eigen leven, maar ook voor dat van haar ongeboren kind. De klokt tikt. De kans om te ontsnappen slinkt, terwijl de bevalling onherroepelijk dichterbij komt.

Het duurde even voordat het verhaal me pakte, maar toen dat gebeurde kon ik niet meer stoppen met luisteren. Zelfs midden in de nacht, als ik wakker werd, kon ik de verleiding niet weerstaan om toch weer even het luisterboek aan te zetten. Enorm genoten van dit debuut van Barbara De Smedt en ik kan niet wachten op haar volgende boek. Dit boek, Alleen, krijgt van mij in ieder geval direct 5 van de 5 sterren!

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Je maakt me nieuwsgierig naar dit boek!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s