Nooit Meer Alleen – Angelique Haak

Zes vrienden, verbonden door een groot geheim… Als Emma een overlijdensbericht onder ogen krijgt, is ze in shock. Gaat het bericht werkelijk over haar vroegere middelbare schoolvriendin Sara? En waarom eindigt het met die drie dik gedrukte letters die ze zo graag wilde vergeten? N.M.A. Emma gaat op zoek naar de waarheid rond Sara’s dood, maar daarbij komen zaken aan het licht die beter voor altijd verborgen hadden kunnen blijven…

Je switcht door middel van korte hoofdstukken tussen het heden en verleden van Emma. Haar middelbare schooltijd was geen fijne tijd door haar thuissituatie en het feit dat ze een buitenbeentje was op school. Herkenbaar voor mij, wat betreft het buitenbeentje zijnde, en daarom niet altijd makkelijk om te lezen. Veel herinneringen aan een tijd waarin ik het moeilijk had en die ik, net als Emma, liever vergeet. Hoewel de grote lijnen van het verhaal al snel duidelijk zijn, is het einde een complete verrassing. Ik hou niet van happy endings en zonder teveel te verklappen, was dit een einde naar mijn hart.

Nooit Meer Alleen van Angelique Haak krijgt van mij 3 van de 5 sterren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s