Kukuru – Giel Beelen

In een periode waarin het niet zo lekker ging, ontdekte Giel Beelen dat je niet alleen je lichaam maar ook je geest kunt trainen. Hij begon zelfhulpboeken te lezen en startte Kukuru, een platform met podcasts waarin hij zijn zoektocht deelt. Wekelijks gaat Giel in gesprek met inspirerende sprekers over zelfontwikkeling en spiritualiteit, waaronder Jelle Hermus, Wim Hof, Tabe Ydo en Merel Teunis. De 10 grootste lessen die hij heeft geleerd, beschrijft hij in dit essay. Niet om te vertellen wat je moet maar kán doen om het optimale uit het leven te halen.

Het boek Kukuru bevat de 10 grootste lessen uit de tot nu toe verschenen podcasts. Voor mij niet echt boeiend, want er stond eigenlijk niets in wat ik nog niet wist, maar mocht je nieuw zijn in de zelfontwikkeling en spiritualiteit, dan kan je hier in het kort een paar leuke lessen uithalen. Mij inspireerde het vooral om meer van de podcasts te gaan luisteren met een aantal mensen die ik interessant vind. Tot nu toe beluisterde ik één podcast uit de Kukuru serie en die was meteen helemaal raak. Komt ook omdat ik best wel gek ben van Glenn de Randamie, beter bekend als Typhoon. Het gesprek tussen Giel en Glenn staat ook op YouTube. Ik zal de link hieronder delen.

Kukuru (het boekje) krijgt van mij 4 van de 5 sterren. Onderstaande podcast krijgt van mij gewoon een meer dan dikke vette 10! Luister en laat je inspireren. Oh en lees! En lees natuurlijk! ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s