9 juni 2021: 7

Redelijk goeie dag, ondanks de pijn weer. Het is heerlijk helder (geen Heineken) in mijn hoofd en dat is superfijn! Enigszins gespannen voor morgen, maar aan de andere kant heb ik er ook weer bijna zin in om naar de kliniek te gaan. Ik wil zo graag weten wat er mis is met mijn knie! Dat ik kan gaan werken aan herstel en een beetje weet wat me te wachten staat.

Goed, ik ga mijn bed in en ik wens jullie nog een fijne avond. Morgen hopelijk meer nieuws!

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Heel veel succes morgen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s