10 juni 2021: 8

Vandaag bij de Bergman Clinics in Arnhem geweest. Helaas niets gevonden wat de pijn kan verklaren. Daarom volgende week door naar Lent voor een MRI scan en de week daarna weer terug naar Arnhem voor het bespreken van de uitslag en eventueel verdere behandeling.

Het was natuurlijk jammer dat er geen directe diagnose uitkwam. Aan de andere kant zei de arts dat ze in lange tijd niet zo’n mooie knie op de röntgenfoto’s had gezien. Mooie knieschijf. Perfect op zijn plaats. Geen slijtage aan het bot. Botdichtheid perfect. Ruimte tussen het bot was eveneens prachtig. Niet teveel, niet te weinig. Kortom, er is voor mij misschien nog wel een carrière weggelegd als röntgen-knie-model. Wie zal het zeggen?

De arts was ook superfijn. Geen gelul. Recht door zee. Het type praatjes vullen geen gaatjes. Luisterde goed. Gaf goede adviezen. Maakte het niet mooier of slechter dan het was. Ik ben blij dat ik weer bij haar terug kan komen, zelfs al is het 30 minuten verder rijden dat het ziekenhuis hier in de buurt. Een goede specialist is goud waard.

Het was een zware dag. Lang in de auto gezeten en dat is niet prettig met zoveel pijn. Gelukkig reed mijn buurvrouw. Ook volgende week gaat ze weer met me mee. Het spreekwoord “een goede buur is beter dat een verre vriend” gaat in dit geval wel op. Ik prijs me zeer gelukkig met haar.

Fijne avond en tot morgen weer. X

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Levensjutter schreef:

    Een goede buur inderdaad… is goud waard. Röntgen-knie-model… hihi… hoe bedenk je het? Ik hoop voor je dat de MRI wel uitsluitsel gaat geven! XX

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s