Over Marion

Dit ben ik! Samen met Joppe, mijn oppashond. Ik wandel gemiddeld vier keer per week met hem en in de vakanties komt hij vaak logeren.

Marion is 43 jaar oud en heeft tot nu toe geen makkelijk leven gehad. Ze groeide op met een groeistoornis en was daardoor een enorm buitenbeentje. Dat heeft ervoor gezorgd dat ze al op zeer jonge leeftijd in de valkuil van de extreme aanpassing is gestapt en daar eigenlijk, zelfs na jarenlange behandelingen en therapie, niet meer uit heeft kunnen komen. Ze is getekend voor het leven en leeft nu met een chronische depressie en vermijdende persoonlijkheidsstoornis.

Op haar 16e leerde ze Peter kennen en 3 jaar later kregen ze een relatie. Nu, 24 jaar later, zijn ze nog steeds samen. Ze hebben geen kinderen en kunnen allebei vanwege hun gezondheid niet meer werken.

Hier, op haar persoonlijke blog, houdt Marion voor zichzelf een dagboek bij om inzicht te kunnen krijgen in het verloop van haar depressie. Daarnaast hoopt ze dat mensen, die met dezelfde problemen kampen, steun zullen vinden in haar dagboekverhalen.